Către conținut

Coșul este gol

Articol: Cum aleg lungimea potrivită pentru coliere și brățări?

Lungimea colier

Cum aleg lungimea potrivită pentru coliere și brățări?

Dorim ca fiecare dintre voi să găsească bijuteriile care i se potrivesc perfect. De aceea, oferim câteva lungimi din care puteți să alegeți cea care vi se potrivește mai bine și posibilitatea de a realiza pe comandă lungimea pe care v-o doriți, în cazul în care nu este una din variantele oferite standard de noi.

Întrebarea pe care o primim cel mai des este cum să alegi lungimea potrivită care să îți vină bine ție ținând cont de grosimea gâtului sau a mâinii. Am creat un ghid care sperăm să va ajute să determinați lungimea potrivită. Trebuie să urmați doi pași simpli:

1. Folosiți un șnur pe care îl petreceți în jurul gâtului și marcați locul unde ați vrea să atârne colierul

2. Măsurați lungimea șnurului pe o riglă. Alegeți cea mai apropiată lungime dintre cele standard oferite de noi sau contactați-ne și putem realiza lungimea pe care v-o doriți. 

Sperăm că acest mini ghid vă va ajuta să găsiți colierul perfect pentru dvs. Descoperiți aici lanțurile, colierele și brățările noastre.

Mai multe articole

Descoperă bijuteriile noastre în magazinul Alb Alb

Descoperă bijuteriile noastre în magazinul Alb Alb

Începând cu luna iunie 2021, puteți să găsiți o selecție din bijuteriile noastre în incinta magazinului Alb Alb din București.Am inceput cu o selectie din cele mai populare bijuterii din perle si a...

Mai mult
Cum recunoști perlele adevărate?

Cum recunoști perlele adevărate?

Teste simple pe care le poți face: 1. Poți să freci ușor perla de unul din dinții din față. Perlele adevărate au o textură nisipoasă, cauzată de existența naturală a unor mici imperfecțiuni. Perle...

Mai mult