Către conținut

Coșul este gol

10% REDUCERE

Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 10% reducere la prima comandă.

Livrare si retur

ATELIERUL ESTE ÎNCHIS  ÎN PERIOADA 23.04-07.05

Livrarea la domiciliu

Produsele se livrează în București și în județele din țară prin intermediul curierului rapid. Pentru comenzi mai mari de 350 RON, transportul este gratuit. Pentru comenzile sub 350 RON, taxa de livrare este 20 RON.

Retur

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumită atunci când cumpărați produsele noastre. În cazul în care doriți să returnați produsele cumpărate, puteți face asta, doar dacă sunt neutilizate și în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare sau 14 zile calendaristice de la primire. Returul se face fără penalități și fără invocarea vreunui motiv conform legislației româneșți în vigoare, în Art. 4,b Cap. 1, Ordonanță nr. 130 din 31 august 2000.

Atelier Devi va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 48 de ore de la primirea returului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costul de transport pentru a returna produsele este acoperit de client.

Procedura de retur

Pentru retur, vă rugăm să ne contactați pe email, la adresa: office@atelier-devi.com, pentru a ne înștiința că veți trimite produsele si pentru a primi instructiunile de retur.

După verificarea coletului primit, vă vom contacta pentru rambursarea banilor.