Către conținut

Coșul este gol

10% REDUCERE

Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 10% reducere la prima comandă.

MATERIALELE ATELIER DEVI

Află mai multe despre perlele folosite de noi

Ce fel de perle folosim in designurile Atelier Devi?

Folosim exclusiv perle naturale de calitate superioară. Acestea sunt cultivate în apă dulce și sunt exclusiv produse de moluscă. Nu folosim perle de tip "Swarovski" sau realizate din sticlă.

Perlele cu care lucrăm au diferite mărimi, forme și culori, acestea fiind perfect naturale. în magazinul nostru puteți găși perle rotunde, baroc, "fireball", keshi, perle ovale, mici sau mari.

Lucrăm preponderent cu perle albe sau cu nuanțe crem, iar de curând am introdus perle naturale de culoare roz "piersică".

Ce calitate au perlele noastre?

Calitatea perlelor este determinată în funcție de câțiva parametrii: lustru, claritate, culoare, mărime, formă.

În realizarea fiecărui model selectăm doar perlele care au scorul bun sau foarte bun la aceste atribute.

Preferința noastră se îndreaptă spre perlele baroc cu forme deosebite. Acestea aduc o notă modernă și fac bijuteriile mai interesante. In magazinul nostru puteti gasi o selectie generoasa de bijuterii realizate din perle baroc, fireball si keshi. 

Cum recunosti perlele adevarate?

Testăm perlele în mod regulat cu ajutorul experților  și eliberăm pentru fiecare bijuterie, certificate de calitate și conformanță.

Un test simplu și rapid pentru a verifică dacă perlele sunt adevărate este să le simți pe piele. Perlele adevărate se simt reci la atingere. În schimb, perlele false au aceeași temperatură că și cea din cameră.

O metodă alternativă este să cauți mici imperfecțiuni. Perlele adevărate au adesea mici imperfecțiuni și forme ușor ne-regulate. Cele false apar "prea" perfecte și perfect sferice.