Către conținut

Coșul este gol

10% REDUCERE

Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 10% reducere la prima comandă.

CALITATE ȘI GARANȚIE

Calitatea produselor noastre

Satisfacţia ta este o componentă esenţială a brandului Atelier Devi, de aceea acordăm atenție sporită în toate etapele, de la concept și design, până la execuție și prezentare finală, astfel încât să îți oferim produse de cea mai bună calitate atunci când achiziționezi bijuterii de pe site-ul nostru. În acest sens, folosim materiale de înaltă calitate, care au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. 

Certificatul de Garanție atestă calitatea bijuteriei comandate și conformitatea acesteia cu standardele internaționale. Certificatul de Garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din materialul prezent în descrierea produsului și nu își va schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare a acesteia pe o perioadă de 30 de zile de la dată achiziției. 

Condiţii de garanţie

Bijuteria achiziționată de pe site-ul nostru este un produs nou, lipsit de defecte și marcat în conformitate cu prevederile legale. Deși bijuteriile Atelier Devi nu au fost concepute pentru o durată medie de utilizare prestabilită, acestea își pot menține funcționalitatea pe o durată îndelungată de timp, dacă sunt respectate instrucțiunile și recomandările de folosire puse la dispoziție atât pe site, cât și în cuprinsul certificatului de garanție. Totuși, odată cu trecerea timpului şi cu purtarea, bijuteriile vor da semne de uzură, iar această nu reprezintă un defect.

Excluderi

Prezența garanție nu acoperă defectele bijuteriilor cauzate de :

  • curățarea, întreținerea și/sau repararea neautorizate;
  • orice acțiune și/sau inacțiune nepermisă, care poate deteriora produsul, precum (dar nu limitativ) purtarea bijuteriei în timpul activităților sportive, profesionale cu risc, casnice sau purtarea și/sau depozitarea necorespunzătoare; 
  • expunerea bijuteriei la medii distructive care pot deteriora și/sau uza prematur bijuteria (precum, dar nu limitativ: praf, fum, abur, solvenți, înălbitori, produse petroliere, adezivi, acizi, săruri, parfum, creme de piele, fixativ sau orice alte produse cosmetice și/ sau de curățare, clor sau substanțe care conțîn clor, sulf sau substanțe care conțin sufl sau orice alte substanțe chimice)

Bijuteriile expuse la factorii de mai sus pot prezenta modificări de aspect și/sau de textură (abraziuni, impregnări, deformări, ruperi, desprinderi, fisuri, zgârieturi, corodări, decolorări).

Reparații

Reparațiile pentru produsele a căror deteriorare rezultă exclusiv dintr-un defect de manoperă vor fi efectuate cu titlu gratuit de către noi, în termenul de garanție. De asemenea, în cazul în care produsul necesită reparații sau modificări, acesta trebuie trimis la sediul nostru din București de către client. Atelier Devi nu își asumă taxele de transport.

În cazul în care Atelier Devi determină că reparația nu este posibilă, bijuteriile vor fi înlocuite în condițiile stipulate de Legea nr.449/2003, revizuită. În cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar având o valoare echivalentă.

Drepturile consumatorului curprinse în Ordonanța de Urgență nr.21/1992 (republicată) și Legea nr. 449/2003(revizuită) nu sunt afectate prin garanțiile oferite.